Acuzații grave aduse de șeful zonal, Alin Macra, la adresa unor foști angajați!!!

Nu îmi place să fiu rău, dar, eu nu mai înțeleg nimic din minciunile domnului Macra. Uneori zice că este albă, alteori zice că este neagră, nu degeaba se spune că minciuna are “picioare scurte”. Așa s-a întâmplat și în cazul domnului Macra, minciuna și-a tăiat singură calea și asta o să vedeți cu ochii voștri în următoarele dialoguri pe care le voi aduce la cunoștința angajaților, familiei Macra, prietenii domnului Macra, să vedeți defapt cine este cu adevărat Alin Macra zis :”Șeful manipulator și mincinos”.

Vă rog să citiți cu atenție, urmează o declarație plină de minciuni a domnului Macra, pentru o fostă angajată:

” – Domnule, Cîmpean!…pot să vă spun un lucru, decizia asta nu am luat-o eu…. Că sunt un coordonator bun, sau mai puțin bun… sau așa… Decizia asta au luat-o șefii mei care m-au ales… nu mi-au spus șefii absolut nimic… Dar, problema nu îi cade nimănui bine…să îți vezi un șef de zonă că apare pe un ziar electronic că… cu un asemenea să zic… “.

” – Domnule! Eu am să iau o decizie… Dar, eu am un raport foarte bun, cu persoanele care lucrează la minele Petrila-Lonea, sunt niște oameni în care poți găsi înțelegerea, cu care pot colabora, sunt persoane cu care nu poți colabora… “.

Până aici am înțeles tot domnule Alin, vă dați” oaia albă”, sunteți victimă în tot, nu acceptați să recunoașteți nimic. Dar, din păcate eu ca report m-am născut puțin mai deștept decât dumneavoastră și am înregistrat defapt,” Adevărata față a dumneavoastră, domnule Alin Macra!!!”

Eu o să rog toți cititorii mei și pe cei care ma susțin în tot ceea ce fac, să citească acest articol și să se ferească de dumneavoastră, domnule Alin, mai rău decât s-ar teme de cutremur. Pentru că următoarele acuzații pe care le spuneți chiar dumneavoastră la adresa unei foste angajată, din păcate, chiar sunt mai cutremurătoare, decât un cutremur adevărat.

“-Eu mă repet și îți spun, pe femeia aia am luat-o de pe drumuri cum ar veni… am angajat-o.. am trimis-o… a făcut pază la Petrila… de la Petrila… nu s-a înțeles cu colegele… am mutat-o.

-Fata asta…. Octavia Dolgoaie…cum o cheamă, Dumnezeu o mai știe, să îți spun ție un lucru… Deci am luat-o dela pod de la Petrila… și am dus-o la Lonea la Poartă… Din motiv că nu se mai înțelegea cu colegele ei… Și tot timpul era răutăcioasă… se certa… se țigănea… Am încercat mă hai să…. îngropăm securea… tu te duci acolo… tu vi aici…și încercăm să aplanăm orice conflict”. De exemplu :”-Ea săraca… din nefericire… poate că a fost greșeala mea…. Dar, s-a remediat, nu a fost trecută pe statul de plată…. Dar iam dat banii de la firmă”.

Deci, atât eu cât și cititorii mei, pe care îi respect și fac tot ce pot ca să nu-i dezamăgesc în ceea ce fac,noi nu mai înțelegem nimic!!!!

-Domnule, Macra! Nu, ne spuneați mai sus că sunteți un coordonator bun și vreți să luați decizii bune și vreți să vă schimbați în bine??? Eu personal observ exact cum am spus, “O dată spuneți că este albă și o dată spuneți că este neagră”. O dată vă dați victimă și apoi aruncați cu vorbe urăte în foștii angajați.

Iar ca să nu par eu un om rău mai în jos o să vă prezint alte acuzații și vorbe jignitoare aduse de către domnul Macra, la adresa altui fost angajat. Este vorba de un dialog pikant, citiți cu atenție:

Alin Macra: – Domnule!!! Eu sunt în parcare la Billa(Market), hai!!! Drac.. o dată!!! cu dosarul…. unde ești? Fost angajat : – Acum, trec strada, sefu’!

Fost angajat : – Șeful, am vorbit cu cine mă ajută… și… A zis că mă ajută în cursul zilei de azi…. până la ce oră mă puteți aștepta? Alin Macra exclamă, pe un ton nervos și neadecvat:

– Bă, băiatule!! Eu trebuie să plec la Deva, tu trebuie să le ai de mâine!! Bă, Cristi!!!!

Fost angajat : – Atunci, eu sun, acum… și îi spun cam într-o jumătate de oră…. în trei-sfert de oră dacă… poate… Îi bine?!?

Alin Macra încercând să manipuleze convorbirea tensionată : – Da!…. E perfect așa!!!

Fost angajat : – Atunci îi spun să vină la Profi (Market), în parcare!

Alin Macra : – Te duci! Tu la el! Dacă este nevoie.

Fost angajat : – Da!…Da!…bine,șefu’!

Alin Macra : – Te duci! Tu la el!, mă Cristi!. Nu vine, omul la tine!

-Hai, vă rog! Ajutați-mă! Uite! Trebuie să trimit actele la Deva….și te duci tu la el, nu vine omul la tine.

Fost angajat : – Bine!.. Bine! Domnul Alin, îl sun acum.

Alin Macra : – Dosarul ți l-ai găsit!?

Fost angajat : – Da! Da! Șefu ‘, a-ți avut dreptate este la mine. Mno.. banii să îi dea… Salariile, aia e important!

Alin Macra, manipulatorul nervos, oaia neagră, jignitor, distrugător : – Băi, băiatule!! ți-am spus eu, că te sun eu!!!

Fostul angajat : – Da! Șefu’ știu…. La Billa… eu sunt, aici pe stradă vă aștept!
Alin Macra, înjurând cu bestialitate, fostul angajat, nu de mult rămas orfan de mamă : – Bă, te bag în piz.. măt…, lasă-mă să îmi “gat”, treaba, trebuie să dau pontajele, la Caracal, te ia mama drac…, de stresatul lumii. “
Și în acest dialog, domnule, Macra, dați dovadă de un limbaj cutremurător. Felicitări!!
Asta nu este tot, mai jos o să vă arăt cum încearcă domnul, Macra să mă manipuleze și cum jignește același fost angajat:
“Alin Macra : – Stai!, să îți spun, un lucru, eu pe băiatul ăla, eu l-am ajutat… da!?!… l-am angajat.
Reporter : – Știu, că l-ai… chiar crede-mă, nu știu, cât l-ai ajutat…, că mi-a arătat o înregistrare și o dau acum, să, o asculți cum îl înjuri….
Alin Macra, înregistrat când înjură fără milă : – Bă, băiatule, ți-am spus că te sun eu… Bă te bag în pizd… măt… Bă lasă-mă să gândesc, te trebuie să dau pontajele, că te ia mama drac… De stresat…
Reporter : – Mno, te-ai convins?!?
Alin Macra, cu un picior afară și cu celalalt în groapă, că este conștient că nu mai are nici o scăpare de la foștii angajați pe care ia jignit și i-a înjurat ca la ușa cortului : – Da! Să îți spun care este problema.
Reporter : – Mno, zi, te-ai convins? Vezi, că nu te mint!… Cum ai vorbit cu agenții!?!
Alin Macra : – Andrei, dragă! Hai! Să îți spun un lucru… De 4,5,6,7 ori, l-am sunat să îmi aducă dosarul cu actele… I-am spus că îl sun când “gat”… Bă! M-a terminat….
Reporter : – Bă, am tot… Am toate convorbirile… Știu că l-ai luat de gât… Am filmat tot…
Alin Macra, din nou jigneste : – Bă, tu ști? Ce a făcut ăsta mă?!?. Eu l-am recuperat pe ăsta, că el nu a avut nici ce mânca.
Alin Macra : – Ăsta e mulțamu’, că l-am ajutat să își câștige un ban. El nu avea săracul bani…
Alin Macra, punând o întrebare reportului după ce a pus pe angajații firmei să îl atacete cu tomfe și forme uluitoare : – Ingropăm securea?!?… Ce a fost!!!…A fost!!! “
Nu știu ce să mai zic, dar domnule Alin, sunteți” atât de bun și milos”, că dacă nu erați dumneavoastră, nici acești doi foști angajați nu erau adunați de pe drumuri. Atât de mult vă place să vă bateți joc de angajați încât azi am aflat că Șeful de Obiectiv, domnul Furdui, și-a dat demisia cu data de 1.01.2019, din motive că nu se mai putea lăsa folosit și manipulat de către dumneavoastră, domnule Alin, a-ți reușit să distrugeți pe toată lumea, dar nu sunt eu așa bisericos, dar am toată încrederea că la timpul potrivit o să fiți judecat cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top