VIDEO: Acuzati grave impotriva unui om de afaceri din industria jocurilor de noroc!

De curând un mare  scandal mediatic stârnește curiozitați dar și atentia opiniei publice  în mediul online.  Protagonisti acestui scandal sunt pe de o parte Attila Török, managerul salii de jocuri Game World Bucuresti Mall Vitan si Pietro Scepchin (foto stanga) , Presedintele Asociatiei Gameslot, singura organizatie non-profit din Romania ce apara interesele consumatorilor de jocuri de noroc.

Scanteia care a aprins  focul,  se pare ca ar fi  pornit in data de 3 august 2018 in jurul orelor 21, cand Ong-istul  Pietro Scepchin, prezent la Game World Bucuresti Mall Vitan, incerca sa convinga un jucator cu probleme sa mearga la programul ,,Joc Resposabil” intrucat avea ganduri negre. Acest demers se pare ca i-ar fi deranjat la culme pe reprezentantii cazinoului intrucat acesta le “gonea” clientii, motiv pentru care au dispus evacuarea imediata  din sala a  Presedintelui Gameslot si  in cel mai stalinist mod posibil. Potrivit unui comunicat de presa transmis de Asociatia Gameslot, acesta ar fi fost hartuit si dat afara din sala in mod ilegal de doi agenti de paza care la randul lor au actionat la ordinul sefilor ierarhici, fara ca cineva sa ofere vreo explicatie.

Potrivit unui document aparut recent in mass-media, reiese faptul ca  la  Game World Bucuresti Mall au loc niste atrocitati care numai in vremea comunismului erau posibile.

Ong-istul Pietro Scepchin, sustine ca el a fost doar o picatura care a umplut paharul. ,,Aceste mizerii au iesit la suprafata abea acum datorita faptului ca mi s-au intamplat mie, eu fiind persoana publica.Sunt zile cand la sectile de politie clientii acestuii operator stau la coada sa depuna plangeri impotriva acestui operator.  Se intampla destul de des la Game World Bucuresti Mall asa ceva, nu putine sunt cazurile in care cei care le platesc acestor domni salarile sa ajunga victime ale unor agresiuni fizice sau verbale. Daca ei au avut tupeul sa ma hartuiasca pe mine, inchipuiti-va cam cat de horror este situatia in cazul altei persoane fara nicio putere”, sustine Presedintele Gameslot

Attila Török, avere de peste 2 milioane de euro pe seama oamenilor bolnavi !

In urma unei anchete jurnalistice realizate de Media News Press a reiesit faptul ca Attila Török a agonist in ultimi 10 anii o avere impresionanta,  de peste 2 milioane de euro, ce consta intr-un palat in Comuna Branesti cu peste 10 camere, un apartament in ansamblul rezidential IN CITY rezidence,  masini de lux, o vila luxoasa in orasul Gheorgheni din Jud. Covasna, banii in bancii,  ceasuri cat si alte bijuterii foarte scumpe. Potrivit unor informatii pe surse din interiorul cazinoului acesta ar fi strans fabuloasa avere profitand de boala psihica cu care se confrunta majoritatea  clientlor sai (dependenta de jocuri de noroc) dar mai ales, neputinta acestora de a se apara. In plus de asta, potrivit aceleiasi surse, acesta ar fi incasat in mod repetat mai multe jackpot-uri mari sub paravanul unor clienti falsi.

Game World mimeaza jocul responsabil.

Presedintele Gameslot lanseaza acuzatii cutremuratoare la adresa managerului de la Game World Bucuresti Mall, sustinand faptul ca acesta se joaca de-a responsabilitatea cu vietile oamenilor. ,, La seminarul joc responsabil de la EAE 2018 la care eu am avut interdictia de a participa, cel mai probabil pentru ca le este frica de mine, au avut ca si speaker un angajat in persoana domnisoarei Cristina Buhăescu,  reprezentant ,,joc responsabil’ in salile Game World care,  cel mai probabil le-a spus celor prezenti in sala ca nu poate face preventie eficienta datorita faptului ca sunt camatari in sala si probabil le-a mai povestit celor prezenti la eveniment, ca la Game World,  preventia se mai face si agresand jucatorii fizic sau verbal. Acest domn, cu abilitati fantastice de manipulare, este un asasin economic, nenoroceste oameni cu buna stiinta. Nu vrea doar sa le ia banii, din ceea ce am observat il fascineaza sa vada oameni cazuti, cu  psihicul si moralul la pamanat carora sa le mai rada si in nas, spunandu-le ,te-am pus eu sa joci?”, el fiind constient de faptul ca oamenii joaca excesiv datorita faptului ca sufera de o boala psihica care in termeni medicali se numeste ludomanie.  Din punctul meu de vedere acest domn, ar merita aceiasi soarta ca Nicolae Ceausescu, nu cred ca ar putea exista pedeapsa mai blada pentru oamenii pe care i-a nenorocit cu buna stiinta. E un manipulator fara scrupule, se comporta fix ca un dealer de droguri, am vazut jucatori care se aplecau sa ii pupe mana pentru 200 de ron. Tragic.  Nu voi uita imaginea asta niciodata, sustine Pietro Scepchin, Presedintele Gameslot

Gameslot, lanseaza programul ,,Jucatorul Responsabil”

Asociatia Gameslot va lansa in curand programul Jucatorul Responsabil”, singurul program ce se ocupa cu prevenirea dependentei de jocuri de noroc, venit din partea unei organizatii ce apara interesele consumatorilor.

Din pacate, si o spun cu toata responsabilitatea, din experienta de la Joc Responsabil, program in care eu m-am implicat destul de mult, pe zona de tratare mare lucru nu putem face. Programul ,,Joc Responsabil”, program ce apartine operatorilor si-a dovedit esecul. Multi dintre cei care au apelat la acest program de consiliere psihologica s-au plans  ca  dincolo de faptul ca efectele asupra sanatatii lor mintale este aproape zero, psihologii incearca sa le induca ideea ca  vina pentru ceea ce li se intampla le apartine in totalitate, operatorul neavand nicio vina ca promoveaza astfel de servicii intr-un mod iresponsabil, s-au m-ai  plans si  de faptul ca psihologii, platiti din banii operatorilor, ii directioneaza pe jucatorii tot catre sala de jocuri dar intr-un mod responsabil. Sa directionezi un jucator cu probleme catre joc, fie esti un ticalos fie esti un om iresponsabil.  Nu cred ca are rost sa repetam greselile pe care le-au facut operatorii. Ne v-om focusa pe zona de prevenire. Incercam sa salvam ce nu au reusit inca operatorii sa distruga, ne propunem sa salvam atat cat se mai poate. Ca sa faci tratare eficienta, trebuie sa scoti jucatorul din colectivitatea care a dus catre asa ceva. Faptul că pacientul are acces facil la maşinile sau telefoanele cu jocuri de noroc, îl va ţine tot timpul foarte aproape de cădere, afirma Presedintele GAMESLOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top